Vellen

Soms moeten zieke of gevaarlijke bomen geveld of ontmanteld worden. Dit is werk dat u best overlaat aan een specialist, zoals De Boomloper. 

Een boom vellen wanneer er voldoende ruimte voor is, lijkt een eenvoudige klus. Toch gebeuren er nog regelmatige ongevallen door bomen die splijten of in een verkeerde richting vallen. Het lijkt goedkoop om de klus te laten klaren door vrienden of ‘voor het hout’, maar als er iets misgaat, wordt het een dure operatie. 

Bovendien kunnen bomen in de meeste tuinen niet vallen wegens plaatsgebrek: gebouwen, serres, afsluitingen of andere bomen en struiken staan in de weg. De Boomloper is gespecialiseerd in dit soort klussen en ontmantelt de bomen voor u zonder overlast of andere problemen. Zelfs bomen op de meest onbereikbare plekken weten wij te bereiken. Wij laten de boom in stukken naar beneden komen. Indien nodig gebruiken we hiervoor touwen. 

Dankzij onze touwtechniek hebben wij geen hoogtewerkers of kranen nodig, waardoor we ook bomen in tuinen die minder toegankelijk zijn, probleemloos kunnen verwijderen. We kunnen het hout en kleine takken ter plaatse zagen, hakselen of meenemen, naargelang uw wensen. Stronken kunnen we voor u uitfrezen. 

Vergunning

Voor het vellen van bomen is soms een vergunning nodig. Dit is de verantwoordelijkheid van de eigenaar. Desgewenst kunnen wij wel een vergunning voor u aanvragen. 

 

 

European Tree Worker EAC

 

Vragen? Gratis offerte aanvragen? Ga dan naar onze contactpagina.